Lumina Footbal Cup

Lumina Football Cup

12 Școli Private au concurat în cea de-a 18-a ediție a Lumina Football Cup 2023

În fiecare an, International School of Bucharest, ca parte a LUMINA Instituții de Învățământ, organizează și găzduiește cu mândrie Lumina Senior Football Cup (Cupa Lumina la Fotbal pentru Seniori) și Lumina Junior Football Cup (Cupa Lumina la Fotbal pentru Juniori). Aceste două competiții au crescut de la an la an și acum, la cea de-a 18-a ediție, ISB a primit echipe de fotbal din 12 școli private din România și din străinătate.

 

Împreună, am sărbătorit bucuria de a juca fotbal, fair play-ul și competiția sănătoasă.

Echipele U16, Open, U13, U11 și U9 s-au aliniat și au concurat în Grupe și în meciurile finale ale ligii pentru a obține unul dintre trofeele pentru echipa lor sau un premiu pentru Golgheterul Competiției, Cel Mai Bun Jucător, Cel Mai Bun Portar sau Spiritul Sportiv.

 

Felicitări Open Eagles ISB pentru câștigarea Cupei Lumina la Fotbal pentru Seniori în acest an! Premiile pentru Cel Mai Bun Jucător și Golgheter au fost acordate, de asemenea, echipei Open Eagles ISB!

Felicitări Eagles U13 pentru clasarea pe locul doi pe podium!

Suntem foarte mândri și de echipele noastre de fotbal Eagles U16, U9 și U11 care au jucat meciuri foarte bune. Echipa de fotbal U11 a câștigat Premiul pentru Fair Play!  Bravo, Eagles, suntem foarte mândri de voi!

 

Evenimentul sportiv mult așteptat a oferit patru zile de jocuri intense și spectaculoase. Toate echipele au demonstrat pasiune și dedicare, iar dragostea lor pentru fotbal a adus atât zâmbete, cât și regrete pe fețele jucătorilor și susținătorilor, dar entuziasmul și nivelul ridicat de abilități au dovedit încă o dată că fotbalul este mai mult decât o pasiune pentru toți cei prezenți la Lumina Football Cup.

 

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru onorarea invitației noastre și sperăm că toată lumea a apreciat fair play-ul și spiritul unei competiții sănătoase.

 

Așteptăm cu nerăbdare cea de-a 19-a ediție!