Alumni

Alumni Lumina

Ne mândrim în prezent cu peste 3000 de absolvenți ai Școlilor Lumina, oameni cu cariereimportante, cu realizări personale și profesionale de succes.

 

Absolvenții noștri merg la universități de prestigiu, precum Harvard, MIT, Princeton, Caltech University, Stanford, Yale, Oxford, Manchester, Cambridge, UCL, Imperial College. De asemenea, alte universități europene importante, precum Jacobs University Bremen, Cesar Ritz College, Hague University, Eindhoven,
și-au deschis porțile pentru absolvenții noștri.

 

De asemenea, mulți absolvenți Lumina au ales să rămână în țară și să studieze aici la
universități importante precum Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila’’, Universitatea
de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu’’, Universitatea București sau Academia
de Științe Economice.

 

Peste 900 de absolvenți sunt în România, unde au cariere impresionante, iar peste 200 dintre ei au ales calea antreprenoriatului și dezvoltă afaceri de succes. Peste 300 de absolvenți ai Școlilor Lumina lucrează în domeniu IT și servicii bancare, la firme naționale sau internaționale, precum IBM, Oracle, HP, Vodafone, Orange, Veeam, Ubisoft, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD, BCR, Alpha Bank, Deutsche Bank.

 

Absolvenții noștri au ales și alte domenii: Marina, Finanțe, Medicina, Servicii Guvernamentale. Aproximativ 400 de absolvenți sunt în străinătate și lucreaza în diferite domenii, la companii de prestigiu precum: Google,
Facebook, Twitter, Pinterest, JP Morgan, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Amazon, EA Sports.

 

Cu toți absolvenții noștri păstrăm constant legătura, atât în perioada studiilor universitare cât și după finalizarea acestora, organizăm periodic întâlniri cu foștii absolvenți și ne bucurăm când ne trec pragul alături de copiii lor pe care îi aduc să studieze în Școlile Lumina. E cel mai mare semn de recunoștință pentru noi și pentru activitatea educațională pe care o desfășurăm.