Quantum Robotics
READ MORE
Gala Lumina
READ MORE
Împreună pentru Turcia
READ MORE
APho 2023
READ MORE
Awards Gala - FirSTep
READ MORE
Previous slide
Next slide

Misiune

Lumina Instituții de Învățământ inspiră și dezvoltă liderii și cetățenii globali ai viitorului prin excelență educațională, inovație și responsabilitate socială într-un mediu educațional sigur care încurajează și promovează starea de bine. Misiunea noastră este susținută de următoarele valori:

  • Excelență – Ne angajăm să oferim o educație de cea mai înaltă calitate care să le ofere elevilor noștri cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în viață;
  • Inovație – Încurajăm gândirea critică și creativitatea în vederea pregătirii elevilor pentru o lume în continuă schimbare;
  • Responsabilitate și implicare socială – Credem în puterea educației de a veni în sprijinul elevilor noștri, ca ei să devină cetățeni globali conștienți și responsabili.

 

LUMINA

Mesajul directorului general

Viziune

Instituția noastră va fi locul în care elevii învață și devin pionieri în descoperirea și aplicarea cunoștințelor, dobândind abilități esențiale pentru a triumfa în orice domeniu. Va fi un edificiu educațional ce încurajează gândirea critică și inspiră o implicare activă în comunitate. Atrăgând cadre didactice excepționale și investind în dezvoltarea lor continuă, ne asigurăm că nivelul excelenței va rămâne unul eficient și evident tuturor celor implicați în procesul educațional. Prin implicarea părinților vom construi alianțe neclintite între școală și familie, garantând că procesul educațional este o simfonie armonioasă, un efort comun și susținut.

lumina schools

Ştiri

lumina-logo-30ani-black

Evenimente

MAI
10-12
Festivalul Armonia
MAI
17-18
Lumina Football Cup
31 MAI
4 IUN
IUN
08
Awards Gala - Firstep
IUN
21
Închiderea Anului Școlar
AUG
26-27
EduZ Conference

LUMINA ÎN CIFRE

ANI DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE
0
ŞCOLİ
0
ELEVİ
0
ABSOLVENȚI
0 +
PREMİİ
0

  “Character  Education” este un proces de învățare care le permite elevilor și adulților dintr-o comunitate școlară să înțeleagă, să aibă grijă de valorile etice fundamentale, cum ar fi respectul, dreptatea și responsabilitatea pentru sine și pentru ceilalți. Beneficiile construirii caracterului sunt: mediul de învățare pozitiv, familii mai puternice, comunități mai  bune.

Misiunea Școlilor Lumina nu se limitează la educație, la învățare, la performanța școlară. Misiunea noastră merge mai departe, spre asigurarea celei mai bune consultanțe în educație, menite să îi ajute pe elevi să-și lărgească opțiunile în ceea ce privește învățarea în străinătate și pregătirea pentru cariera dorită.

Considerăm că investiția în educația este cea mai importantă investiție pentru viitor și de aceea ne implicăm constant în dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din școlile noastre și în susținerea pregătirii profesionale a tuturor celor care participă la procesul educațional.

Implicarea în comunitate este esențială pentru construirea caracterelor și de aceea organizăm numeroase campanii, acțiuni si evenimente care vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor sau contribuie la menținerea unui mediu mai curat, mai sănătos pentru noi toți. Suntem responsabili pentru educația elevilor, suntem responsabili pentru viitor!

Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea. – Nelson Mandela

TESTIMONIALE

ISB

Welcome to LUMİNA.

ISB

Welcome to LUMİNA.

ISB

Welcome to LUMİNA.