FAQ

FAQ

Toate Școlile Lumina din România sunt acreditate de către Ministerul Educației, studiile fiind recunoscute la nivel național si internațional. Toți absolvenții Școlilor Lumina beneficiază de recunoașterea oficială a studiilor atât la nivel național cât si internațional.

Nu putem garanta ca toți elevii care vin în Școlile Lumina vor merge la olimpiadele naționale si internaționale, dar garantam ca toți elevii vor avea parte de un mediu competitiv si de profesori care pot sa ii ajute sa atingă performanta. Performanta în Școlile Lumina înseamnă peste 1000 de medalii câștigate de elevii noștri la olimpiadele naționale si internaționale si sute de premii la competiții naționale și internaționale.

În Școlile Lumina au absolvit peste 3000 de elevi, care și-au continuat ulterior studiile la universități importante din țara și din străinătate, iar astăzi, majoritatea au cariere de succes și sunt oameni de bază în comunitate.

Există burse în Școlile Lumina, fiecare scoala are politici și reguli individuale pentru acordarea acestor burse și de aceea va invitam sa accesați site ul școlii care va interesează pentru a va informa in legătura cu bursele acordate.

În toate școlile desfășuram numeroase activități in cadrul cluburilor organizate la nivelul fiecărei unități de învățământ din grupul nostru și avem de asemenea numeroase activități de voluntariat, de implicare in comunitate, prin care construim caractere puternice pentru viitor, oameni capabili sa se implice și sa schimbe in bine viitorul.