Awards Gala – FirSTep

Awards Gala - FirSTep

Peste 300 de elevi din România, Bulgaria și Moldova, au fost premiați la Auditoriul Palladium din București, în cadrul competiției Firstep, un eveniment de tradiție organizat de Lumina Instituții de Învățământ. Mii de proiecte realizate de elevi din cadrul școlilor care aparțin Lumina Instituții de Învățământ au fost evaluate de un juriu avizat, iar cele mai bune dintre ele au fost admirate și premiate cu ocazia festivității de la Auditoriul Palladium.


Proiectele, realizate de elevi de la clasa a III a până la clasa a XII a, vizează domenii importante pentru viitor, precum ingineria, protejarea mediului și științele sociale. Creativitatea și imaginația elevilor noștri au fost și de această dată la înălțime, iar cele mai bune proiecte au fost premiate în aplauzele colegilor, profesorilor și părinților prezenți la eveniment. Directorul general Lumina Instituții de Învățământ, Fatih Goktas, a oferit premii și i-a încurajat pe elevi să persevereze pe drumul educației și să își împlinească visurile.


Felicitări tuturor elevilor participanți la competiție, felicitări premianților, profesorilor și parinților care se implică și susțin constant eforturile elevilor noștri!

Lasă un răspuns