Prezentare Lumina

Lumina instituții de Învățământ este un complex educațional format din: trei licee (Liceele Teoretice Internaționale de Informatica București, Colentina și Constanta – cu învățământ liceal și gimnazial), o școală internațională (The International School of Bucharest – cu învățământ preșcolar, primar, gimnazial si liceal), șapte scoli internaționale Spectrum in orașele: București in Pallady și Colentina, Constanta, lași, Cluj, Ploiești și Oradea – cu învățământ preșcolar și primar.

In școlile Lumina Instituții de Învățământ, dezvoltarea fiecărui elev la potențialul sau maxim, asigurarea unui climat ce promovează respectul, toleranta şi înțelegerea fata de culturi şi valori diferite, dobândirea capacității de rezolvare a problemelor şi de recunoaștere individuala și sociala, reprezintă preocupări constante pentru realizarea succesului personal și profesional al elevilor noștri.

Prima școală aparținând Instituțiilor de Învățământ Lumina a fost înființată in anul 1994, la Constanta, având doar clase liceale. In cei peste 25 ani de activitate in Romania, am reușit sa realizam un brand important in educația românească. In prezent, performantele școlare obținute de școlile noastre sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar calitatea procesului instructiv-educativ este certificata de procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat si de absolvenții admisii la universități de prestigiu din tara si din străinătate.

Pe tot acest parcurs, școlile noastre au obținut acreditările acordate de Ministerul Educației Naționale, iar International School of Bucharest a îndeplinit toate standardele cerute pentru a fi Centru International Cambridge și a obținut inclusiv acreditarea internațională CIS (Council of International Schools).

Avem deja peste 2000 de absolvenți care au absolvit școlile noastre – Lumina Schools și sunt la Universități prestigioase (cum ar fi: Harvard, Oxford, Princeton, Cambridge, MIT) din toată lumea..

 
Visit Us On Facebook
Visit Us On Facebook