football

Lumina Football Cup

Lumina Football Cup este organizata de catre International School of Bucharest, parte din grupul Lumina Institutii de Invatamant. Suntem mandri ca aceasta competitie creste de la an la an si asteptam in fiecare an scoli noi participante, alaturi de care sa ne bucuram de placerea de a juca fotbal, bineinteles cu respect si fairplay.

Prima editie a competitiei a avut loc in 2004, la initiativa Departamentului de Educatie Fizica si Sport din cadrul International School of Bucharest, si au participat 5 echipe la o singura categorie de varsta. In urmatorii doi ani, s-au mai adaugat alte categorii la nivelul ciclului primar de invatamant, iar incepand cu cea de-a treia editie, competitia s-a extins si la nivelul ciclului gimnazial de invatamant.

In 2009, cea de-a VI-a editie a competitiei a adus impreuna echipe din noua scoli internationale in cadrul campusului ISB. La acel moment, la insistentele celor mici, care erau implicati in competitie ca si suporteri, organizatorii au introdus o noua categorie pentru elevii sub varsta de 8 ani (U8).

300 de jucatori au fost prezenti la cea de-a VIII-a editie, in 2011 si grupa U8 a concurat pentru prima oara.

Constientizarea si impactul acestui tip de competitie a crescut de la an la an si un numar tot mai mare de scoli si-au aratat interesul de a participa la LUMINA FOOTBALL CUP.

In luna mai 2012, noua editie a gazduit 550 elevi din 16 scoli particulare din Romania, Bulgaria, Polonia si Albania, organizate in 46 de echipe pe grupe diferite de varsta.

Lumina Football Cup este o traditie in Scoala Internationala Bucuresti, iar in anul 2013 a reunit sub cea de-a X-a editie la cele 6 categorii de varste mai mult de 20 de echipe din 12 scoli, toate cu dorinta si in speranta de a castiga cat mai multe premii.

Visit Us On Facebook