Sari la bara de unelte

Service: Advantages

Infomatrix

INFOMATRIX este o competiţie internațională, organizată anual în România, începând cu anul 2003, de Fundația Lumina Instituţii de Învăţământ , cu scopul de a permite celor mai buni elevi si studenţi din domeniul IT să se cunoască şi să schimbe idei prin prezentarea de proiecte IT&C.

Infomatrix

IFLC

Festivalul internaţional de limbă şi cultură reprezintă o punere în valoare a talentelor din toată lumea. Festivalul internaţional de limbă şi cultură, organizat în România de Fundația Lumina, a fost înfiinţat în anul 2003  și a evoluat constant , anul trecut fiind prezenți  2000 de participanţi din 145 de ţări.

IFLC

Luminamath

Luminamath

LuminaMath este un concurs naţional de matematică organizat anual de Lumina Instituţii de Învăţământ, începând cu anulșcolar 1997-1998.Este un concurs de tip grilă care se adresează elevilor din învăţământul primar și gimnazial. Elementul de noutate pe care îl aduce acest concurs este îmbinarea sistemului tradiţional românesc de evaluare cu sistemul european.

Luminamath

firSTep

firSTep reprezintă primul pas în concursurile de proiecte pentru elevii școlilor Lumina Instituții de Învățământ. Elevii sunt motivați să vină cu idei pentru a rezolva problemele legate de energie și mediu.Castigatorii de la firSTep pot participa la competiții cum ar fi IYIPO,INEPO,E-Biko, INESPO etc.

firSTep

Lumina Football cup

Lumina Football cup

Lumina Football Cup este o competiție organizată de către International School of Bucharest, parte din grupul Lumina Instituții de Învățământ. Această competiție crește de la an la an și așteptăm în fiecare an școli noi participante, alături de care să ne bucurăm de plăcerea de a juca fotbal, bineînțeles cu respect și fairplay.

Lumina Football cup

Festival

Festival

Festivalul Turcesc este destinat să promoveze în România prietenia, înțelegerea reciprocă și cooperarea, cultura turcă și patrimoniul, prin organizarea de programe atractive şi de divertisment. Bucureștenii care participă  la Festival au ocazia să cunoască de aproape ospitalitatea turcească, folclorul, arta veche, lucrul manual tradițional și desigur bunătăți  din bucataria turcească. Festivalul Turcesc este rodul eforturilor […]

Festival

Visit Us On Facebook