icon
Students Enrolled:
Niciun cursant înscris
icon
Course Review:
(0 review)
icon
Gratuit
Școală Primara Spectrum București

admin

0 cursant

Course Overview

Scoala Spectrum

Spectrum Bucuresti

Strada Balta Albina nr. 9, Sector 3, Bucuresti, Romania

T: +40 21 327 5571

F: +40 21 327 1541

E: info@spectrum.ro

W: bucuresti.spectrum.ro

Scoala Spectrum din Bucuresti isi propune sa formeze copiilor de varsta scolara si prescolara o personalitate armonioasa, creativa, concretizata in pregatirea pentru scoala si pentru viata, fiind preocupati permanent sa oferim sanse egale fiecarui copil, prin desfasurarea unui demers didactic de calitate, in conformitate cu cerintele de politica educationala in continua schimbare.

Scoala Spectrum Bucuresti a fost acreditata prin O.M.E.C.T. nr. 3557/30.03.2009, iar in timpul evaluarii s-a constatat respectarea la un inalt nivel a cerintelor din standardele de acreditare pe domeniile manageriale: curriculum, resurse umane, resurse materiale, management, proiecte si programe, parteneriate, imagine etc.

Elevii si prescolarii sunt instruiti de o echipa de specialisti, cadre didactice tinere, energice, cu afectiune deosebita pentru copii. Profesorii sunt calificati, cu grade didactice, cu experienta de minimum 5 ani; participa in fiecare an la cursuri de perfectionare, formare si dezvoltare personala si profesionala.

Spectrum Iasi

Strada C. A. Rosetti nr:12-14, Iasi, Romania

T: +40 232 210 278

F: +40 232 210 279

E: info@iasi.spectrum.ro

W: info@iasi.spectrum.ro

Scoala Internationala Spectrum din Iasi vine in sprijinul parintilor dornici sa le ofere copiilor lor o educatie la cele mai inalte standarde internationale, cu cele mai bine pregatite cadre didactice si cu implicare in realizarea unor activitati educationale (cursuri ce au la baza Curriculumul National, dar si after school) si extracurriculare(cluburi sportice si cultural artistice, serbari, vizitarea unor muzee, plimbari in parc, excursii etc).

Dotarile sunt la cele mai inalte standarde, cu materiale didactice diverse, mobilier ergonomic si aparatura performanta. Elevii scolii noastre au la dispozitie un laborator de informatica, biblioteca, precum si sali de clase luminoase, spatioase si frumos amenajate impreuna cu elevii.

In scoala noastra este amenajata o sala de mese, un cabinet medical si un cabinet psihopedagogic, pentru ca punem accent pe educatia pentru sanatate a copiilor.

Spectrum Constanta

Str. Alexandru Lapusneanu nr.101, Constanta, Romania

T: +40 341 176 428

F: +40 341 176 429

E: info@constanta.spectrum.ro

W: constanta.spectrum.ro

Elevii nostri beneficiaza de conditii deosebite de studiu, intreaga noastra activitate punand accentul pe un invatamant de calitate.

Ei participa la evaluarile nationale organizate atat de Ministerul Educatiei cat si de Lumina Institutii de Invatamant (Level Assesment Test, Lumina Math).

Scoala stimuleaza formarea si dezvoltarea profesionala a personalului didactic si didactic auxiliar din unitatile sale.

Se asigura servicii medicale, transportul si masa elevilor.

Spectrum Cluj

Calea Mănăstur 22-24, Cluj-Napoca, Cluj, 400372

T: +40 264 438 351

F: +40 264 438 361

E:

W: cluj.spectrum.ro

Scoala Internationala Spectrum din Cluj-Napoca reprezinta un model inovativ de scoala in Romania, ce implementeaza noi tehnici pedagogice si metode de predare. Scoala Internationala Spectrum din Cluj-Napoca este internationala prin spiritul si valorile sale. Acesta este un rezultat al imbinarii de succes intre sistemul educational romanesc si cel international. In prezent, Scoala Internationala Spectrum din Cluj ofera educatie elevilor in doua limbi de predare: romana si engleza.

Scoala Spectrum din Cluj Napoca are o echipa de profesori cu experienta, ce poseda pe langa o solida baza teoretica si abilitatea de a dezvolta potentialul intelectual si creativ al fiecarui elev. Din 2010, Scoala Internationala Spectrum din Cluj-Napoca este autorizata de Ministerul Educatiei din Romania.

Spectrum Ploiesti

Str. Infratirii Nr.4 (la intersectia cu str. Minerva), Ploiesti, Romania

T: +40 244 554 404

F: +40 244 582 520

E: info@ploiesti.spectrum.ro

W: info@ploiesti.spectrum.ro

Scoala Internationala Spectrum din Ploiesti functioneaza ca unitate de invatamant particulara, infiintata in anul 2010, bucurandu-se de o baza materiala conform standardelor europene si de un ambient educational specific varstei.

Scoala Spectrum Ploiesti aplica normele de invatamant europene, fiind in acelasi timp o scoala cu profil romanesc, avand la baza curriculumul national.

Am inteles cu totii ca scoala trebuie sa insemne “mai mult decat educatie”, astfel incat cadrele didactice din unitatea noastra sunt nu numai indrumatori pentru o pregatire scolara de exceptie, ci si formatori de caractere si descoperitori de talente.

Course Features

  • Duration 10 week weeks
  • Students Niciun cursant înscris
  • Assessments Self
  • Categories

Instructor

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Gratuit